KLANTDOMEIN

Klantdomein, opgericht in 2018, richt zich op het aanleveren van een totaallijst van alle lokale bedrijven. Het platform is uitgegroeid tot één van de meest populaire tools voor gebruikers/ opdrachtgevers die op zoek zijn naar een lokaal bedrijf om klussen of projecten uit te voeren. Het platform trekt dagelijks grote aantallen bezoekers.

GEBRUIKERS

Gebruikers kunnen op Klantdomein niet alleen terecht voor het ophalen van een lokaal totaaloverzicht maar ook voor benodigde contactmogelijkheden, foto’s en klantreviews van betreffende bedrijven en vinden zo snel en eenvoudig de perfecte match.

SAMENWERKING

Klantdomein heeft een directe samenwerking met de Kamer Van Koophandel. Elke zoekopdracht wordt getoetst door de complete en accurate database van de Kamer Van Koophandel en het gewenste resultaat staat binnen 1,5 seconde op het beeldscherm.

BEDRIJVEN

Bedrijven die zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel worden op Klantdomein gratis weergegeven met bedrijfsnaam en website. Als bedrijf kunt u kiezen om u uitgebreider te profileren door te registreren op ons platform.

CONTACT

U kunt via het contactformulier vragen stellen, met ideeën komen, fouten of storingen op het platform melden of een contactverzoek doen aan Klantdomein.